In perioada sarbatorilor pascale ortodoxe programul nostru este inchis. Comenzile plasate incepand cu data de 3 mai pana in 6 mai voi fi procesate incepand cu data de 7 mai.

Tehnologia hibrizilor de porumb AQUAmax LumiGEN

Tehnologia hibrizilor de porumb AQUAmax LumiGEN
Pioneer este un nume binecunoscut in lumea geneticii agricole si in special a porumbului. 
Scopul permanent al cercetatorilor companiei este cel de a oferi o agronomie puternica si pachete tehnologice integrate, performante indiferent de vreme. 

Dupa mai bine de 50 de ani ce cercetare Pioneer ofera agricultorilor din toata lumea hibrizii Optimum AQUAmax, o solutie unica pentru atingerea unor performante ridicate, prin sporul de productie combinat cu o gestionare excelenta a riscului generat de deficitul de apa cu ajutorul polenizarii superioare, sistem radicular mai puternic, mentinerea plantelor verzi pana la maturitate ("stay green") si controlul avansat al stomatelor. 



Inca de la lansarea lor pe piata din Romania, hibrizii Pioneer Optimum AQUAmax au starnit interesul fermierilor si au devenit foarte populari si solicitati, rasplatind eforturile acestora prin performanta productiva, inclusiv in medii secetoase. 


Avantajul oferit de hibrizii Pioneer Optimum AQUAmax

Hibrizii Optimum® AQUAmax® sunt foarte rezistenți în condiții dificile și reacționează la condiții favorabile. Acești hibrizi sunt crescuți pentru a include trăsături native cheie care îmbunătățesc sistemul radicular al culturii dvs. și răsărirea mătăsii, printre alte caracteristici agronomice, pentru a gestiona stresul provocat de secetă.

Hibrizii Optimum® AQUAmax® includ trăsături native cheie concepute pentru a ajuta la rezistența la stresul de secetă și pentru a proteja împotriva pierderilor de producție. Hibrizii Optimum® AQUAmax® sunt adaptați la nivel local și dotați cu o agronomie puternică. În plus, aceștia sunt disponibili într-o gamă largă de maturități și pachete tehnologice pentru protecția împotriva insectelor și toleranță la erbicide.




 

Suport clienti 8.30 - 17.00

0376448160 comenzi@agrocenter.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!