Motocultoare

Activitatile de ingrijire a culturilor agricole debuteaza odata cu venirea primaverii si dureaza pana toamna tarziu. Daca in trecut munca manuala era unica solutie a oricarui gospodar, tehnologia a avansat in zilele noastre in asa fel incat toate aceste activitati se pot realiza intr-un ritm cat mai alert, cu menajare de forte. Motocultoarele sunt echipamente special proiectate pentru a imbunatati munca agricola prin minimizarea efoturilor depuse de utilizator si accelerarea ritmului de lucru. 

Motocultorul este un tractor monoax de mici dimensiuni, folosit pentru operatiunile de lucrare si intretinere a solului. Permite atasarea de accesorii prin priza de putere, in asa maniera incat gama de activitati ce se pot realiza cu ajutorul lui sa se diversifice.

Aceasta motounealta este utila pentru crearea canalelor pentru semninte si acoperirea lor. Mai mult decat atat, poate doza si planta. Este ideala pentru lucrarea unor suprafete mari de teren. Marunteste optim pamantul la adancimi mari, indiferent de textura sa.

 

Contacteaza-ne!

Nu gasesti ce cauti?  Poti sa ne scrii un mesaj in formularul de mai jos, sa ne lasi un mesaj pe Whatsapp sau sa ne suni in intervalul orar 8-17. 
Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!