Adjuvant N-Oil 10CE

Alchimex
42,00 RON
Adjuvant pe baza de ulei vegetal pentru tratamente in perioada de repaos vegetativ in pomicultura pentru cresterea eficientei tratamentelor fitosanitare.

Alege varianta - Ambalaj: 1 L


La comanda

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 102075 Ai nevoie de ajutor? 0376448160
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

N-Oil este un produs lichid, incolor, fără miros specific, care conţine  min. 70% ulei vegetal, cu rol adjuvant pentru creşterea eficienţei tratamentelor fitosanitare la pomi, în perioada repausului vegetativ.


N-Oil se utilizează împreună cu insecticidul Mospilan 20 SG pentru tratamente în perioada repausului vegetativ, în pomicultură, pentru combaterea formelor hibernante ale păduchilor țestoși, dar și a altor dăunători. Are efect asfixiant pentru ouăle de afide și acarieni. Nu produce fitotoxicitate pomilor indiferent de momentul aplicării amestecului. Eficacitatea amestecului se menține peste 30 zile de la aplicare. Nu afectează fauna utilă.

Fisa tehnica


Mod de utilizare: 

N-Oil se poate utiliza în concentraţie de 1% (1L produs/100L apă), adăugându-se în rezervorul în care se pregăteşte soluţia pentru stropit. Cantitatea de soluție folosită este intre 1000 - 1500 L/ha, în funcție de talia pomilor, astfel incât să se realizeze o acoperire cât mai uniformă a ramurilor și tulpinii.

Mar , par
Daunatori combatuti: 
- paduchele de San Jose - larve hibernante
- acarianul rosu al pomilor - oua de iarna
- afide - oua de iarna
Concentratie: 1% + 450 g/ha de Mospilan 20 SG


TEHNICA DE APLICARE:
N-Oil se poate aplica printr-un tratament de iarnă sau printr-un tratament spre sfârşitul repausului vegetativ, la umflarea mugurilor (începutul dezmuguritului), când temperatura ambiantă depăşeşte 40C, este calm atmosferic (pentru evitarea driftului) şi nu există condiţii de precipitaţii în timpul sau imediat după aplicarea tratamentelor. Tratamentele se fac cu mijloace de stropit terestre, prevăzute cu sisteme de agitare continuă a soluţiei de stropit din rezervor şi bine reglate pentru o pulverizare cât mai fină a soluţiei de stropit şi o acoperire cât mai bună a ramurilor şi trunchiurilor pomilor, evitându-se scurgerile de soluţie pe sol. După golirea de produs, ambalajele se clătesc bine cu apă (de 3 ori), care se adaugă în rezervorul cu soluţia de stropit, fiind interzisă aruncarea pe sol sau în apele de suprafaţă.

COMPATIBILITATE:
N-Oil se poate aplica în amestec cu produse insecticide omologate pentru tratamente fitosanitare în perioada repausului vegetativ, precum Mospilan 20 SG, avându-se în vedere şi recomandările din tehnologiile specifice pe culturi privind cele mai eficiente asocieri.

 
Vezi mai mult
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!